bedrijfspandOp deze pagina vindt u informatie over verzekeringen in en rond om uw bedrijfspand, de verzekeringen die hieronder benoemd worden bieden uw zekerheid. Het is aan mij de taak om de verzekeringen goed voor u op elkaar af te stemmen. Hieronder staat ook een korte uitleg van de verschillende producten vernoemd, exacte in en outs van deze producten kan ik u altijd toelichten.

Gebouwenverzekering
Met de gebouwenverzekering is uw bedrijfspand verzekerd tegen zaken zoals brand, storm, diefstal en waterschade. Let goed op dat uw bedrijfspand niet onderverzekerd is, om dit te voorkomen adviseer ik u om het pand te laten taxeren op herbouwwaarde.

Glasverzekering
Een glasverzekering is meestal een aanvulling op uw gebouwenverzekering of inventaris- en goederenverzekering Voor huurders of eigenaren van een bedrijfspand is glas niet altijd standaard meeverzekerd in de gebouwen of inventaris- en goederenverzekering. Vraag dit dus altijd goed na bij de verhuurder of uw verzekeringsadviseur.

Lichtreclameverzekering
Lichtreclame is mooi maar ook kostbaar en schadegevoelig. Lichtreclame kan verzekerd zijn via uw gebouwen- of elektronicaverzekering. Vaak is de dekking vrij beperkt waardoor een aparte lichtreclameverzekering aan te raden is.